Voor Dienstverleners van bodemenergiesystemen

Wij maken de energie van vandaag beschikbaar voor de wereld van morgen.

IF Online maakt beheer van energiecentrales eenvoudig

IF Online maakt beheer van energiecentrales eenvoudig door inzicht in resources en prestaties. Door kennis, inzicht en continue aandacht, ondersteun je jouw klanten (Eigenaren) zoals jij dat wilt. Bij IF Online monitoren wij de datastromen en informeren wij direct als er iets afwijkt. Elke KPI krijgt een streef- en grenswaarde. Mocht er een waarde worden overschreden, dan ontvangt je direct vanuit IF Online een signaal of push-notificatie.

Alles draait om inzicht

Signalering van energiecentrale die aandacht nodig hebben. Altijd een visueel overzicht van energiecentrale en prestaties ten opzichte van bijvoorbeeld de vergunning of gepersonaliseerde configuraties. Zoom direct in op energiecentrales om precies te weten waar jouw aandacht nodig is.

Toegankelijk maken van informatie en trends

Sturing is een belangrijke succesfactor voor goede dienstverlening. Met onze rapportages zie je welke successen geboekt zijn, waar bottlenecks er zijn en waar verbeteringen in efficiëntie en effectiviteit mogelijk is. Het uitgangspunt bij IF Online is het toegankelijk maken van allerlei informatie en trends.

Aan diverse trends kunt je namelijk opmaken of de staat van de energiecentrale nog goed is. IF Online gebruikt slimme algoritmen om continue de staat van energiecentrales te bepalen en inzicht te geven. Daarmee kan op het juiste moment onderhoud worden uitgevoerd.

Highlighted features

Belangrijke inzichten per energiecentrale en per klant omgeving, aangevuld met meetdata en KPI’s. Vergelijk deze met de norm en weet snel wat de prestaties zijn. Krijg inzicht in wat je de komende seizoenen kunt realiseren op basis van beschikbare data.