Meten, Monitoren en Modelleren?

IF Online biedt een zeer gevarieerd pakket aan diensten. Allemaal even duurzaam, transparant en flexibel. Ons fundament bestaat uit de 3 M’s: Meten, Monitoren en Modelleren.  Voor ons is de M niet zomaar een letter, maar ook het fundament van onze werkwijze. Wij Meten, Monitoren en Modelleren energiecentrales en de data in ons ecosysteem.

WKO Checker mockup

Wij zorgen ervoor dat iedereen verzekerd is van een goed beheerde, maar vooral optimaal presterende energiecentrale. Om vervolgens ook samen te borgen dat wij ons ook houden aan de gestelde vergunningsplicht en de bijbehorende wet- en regelgeving.

Eigenaren, Dienstverleners en het Bevoegd Gezag duurzaam verbinden met krachtige weergave van prestaties, naar onderhoud tot het toetsen aan wet- en regelgeving. IF Online is niet complexer dan noodzakelijk, eenvoudig te implementeren en zeer intuïtief in gebruik.

IF Online is 100% webbased, waardoor je als Eigenaren, Dienstverleners en het Bevoegd Gezag snel inzicht krijgt in de voor jouw relevante energiecentrale(s).

Wij hebben maar een doel: Gebruikers vanaf dag één het maximale uit IF Online laten halen. Wij zorgen voor een snelle, zorgeloze en soepele onboarding. Je weet vanuit je eigen rol en verantwoordelijkheid zeker dat je alle mogelijkheden van onze omgeving gebruikt. Binnen een korte periode ben je volledig up and running.

Stap jij ook over naar IF Online?

De overstap naar IF Online is ook een uitgelezen kans om processen en prestaties van energiecentrales eens kritisch tegen het licht te houden. Bij IF Online adviseren en ondersteunen wij je graag, om het maximale uit de voor jouw relevante energiecentrale(s) te halen.

Tijdens een overstap staan we ook uitgebreid stil bij de data die je reeds hebt opgebouwd en de vertaling daarvan naar IF Online. Per situatie bekijken we dit en adviseren wij jou hierin.

Geruisloos over met uitstekende support

Ook na de introductie is het advies van IF Online waardevol. Ben je goed op weg? Of kun je nog slimmer met de nieuwe inzichten werken? Ons team weet wat er binnen de wereld van energiecentrales speelt. Boek daarom gerust eens je eigen exploitatie specialist.

Heb je een vraag of kom je er toch even niet uit? Wij zijn goed te bereiken via e-mail en telefoon. Geen lange wachttijd of bandjes, maar meteen iemand aan de lijn.

Bel of mail ons via:

Tel: + 31(0)26 35 35 555
E-mail: info@ifonline.nl